Hozzászólások
- Baráti társaság
Dátum: 2016.08.17 12:21
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Mindennel maximálisan meg voltam elégedve. A hotel valóban 5 csillagos és minden luxus igényt kielégít. Az ételek pedig annyira jók voltak, hogy túlsúllyal érkeztem haza. :)

Nem tetszik:
Ami furcsa volt, hogy mivel nem adtak karszalagot, ezért minden fogyasztást leszámláztak és alá is írattak. Sajnos az érkezéskor sem kaptunk arról felvilágosítást, hogy ezt nem fogják a szoba számlához terhelni. Végül is nagyon korrektek voltak, mert valóban nem terheltek semmit a szoba számlához, de azért ez egyáltalán nem volt egyértelmű.

Hiányoltam, hogy nem volt külön feltüntetve, hogy mi tartozik az all inklusive ellátás keretében, valamint azt is hiányoltam, hogy a fizetős minibárról sem kaptam semmi információt - még azt sem, hogy mennyibe kerül.

Egyéb:
Sajnos a Travel Service charter járatáról sok jó nem mondható el, tavaly óta a színvonal egy lereccsent low cost társaság szintjére csökkent, leharcolt géppel és légi-utas kísérőkkel. A 15 kg-os súlyhatár egy dolog, mert ha ügyes az ember, akkor a kézi elsumákolásával ki tudja játszani - mint ahogy én is tettem. De a catering egyszerűen botrányos! A minimális mennyiségre csökkentett ételhez a közel 4 órás út alatt egy kis pohár italt adnak. Se kávé, se tea. Ennyi. Ha többet szeretne inni az utas, akkor fizetni kell érte, mint a fapadosokon….Nagyon kis stílű dolognak tartom ezt. Arról nem is beszélve, hogy még a fizetős készlet sincs rendesen feltöltve, így például 4 erurós szendvicset sem tudtam venni, mert egyszerűen nem töltötték fel a járatot.

Nagyon sajnálom, hogy a régen oly jól működő Travel Service mára egy ilyen kisstílű ócska társaság lett. Nem értem, hogy az Anubis Travel miért velük szerződik a charterra.

Jövőre biztos, hogy vissza fogok menni, de nagyon szeretném ezt a szörnyűséges charter járatot kihagyni, mert egyszerűen botrányos!





Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő





© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak