Egyiptom, Sharm el Sheikh: Jaz Mirabel Beach 5*, all inclusive


Jaz Mirabel Beach 5*

Utazás áttekintő:

Ország:   Egyiptom
Város:   Sharm el Sheikh

Ellátás:   all inclusive
Szálláshely:   5*
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


Fekvése: A szálloda Sharm El Sheikh-en, Nabq Bayen, közvetlenül a tengerparton fekszik, a nemzetközi repülőtértől kb. 10 km-re.

Szobák: A hotel 645 szobával és lakosztállyal rendelkezik. A szobák mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, minibárral, széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik. 2 felnőtt és 2 felnőtt + 1 gyermek elhelyezése superior szobában, míg 2 felnőtt + 2 gyermek elhelyezése csak deluxe családi szobában lehetséges. 3 felnőtt csak családi szobában foglalható, felár ellenében.

Szolgáltatások: Éttermek, bárok, medencék, csúszdák, wellness szolgáltatások (jakuzzi, szauna, masszázs), fitneszterem, teniszpálya, asztalitenisz, strandröplabda, a strandon focipálya, vízilabda, vízi aerobic, boccia, íjászat, darts,búvárközpont, WiFi csatlakozási lehetőség a lobbyban, üzletek, orvosi ügyelet, animációs programok, disco, gyermekmedence, gyermekklub, játszótér. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás: All inclusive.


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: