Pihenj rá az őszre - 20% kedvezménnyel a zalakarosi Park Inn Hotelben

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 222292
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Magyarország
Város: Zalakaros

Szállás / program részletes leírása



Az ajánlat tartalmazza:

Félpanziós ellátást:

  • Gazdag büféreggeli
  • Büfévacsora svédasztalon, hazai és nemzetközi ételkínálattal

Komplex belépőt a Zalakarosi Fürdő Wellness- és Gyógyfürdőjébe:

  • Élményfürdő
  • Gyógycentrum
  • Fedett fürdő
  • Fitnesz terem
  • A gyerekvilág melletti szaunák
  • Beltéri és kültéri gyerekvilág és játszóház

Ingyenes WiFi-t

Fürdőköpeny, törölköző és szauna lepedő használatot

Laptop méretű szobai széfet

Családi szoba felár: 25.600 Ft/ éj

 



Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel

A Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa a térség első nemzetközi lánchoz tartozó szállodája, amely a méltán híres Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdő közvetlen szomszédságában található. A vendégek a szállodából egy fedett, fűtött folyosón keresztül kényelmesen sétálhatnak át a fürdő épületébe. Áraink minden esetben tartalmazzák a korlátlan fürdőbelépőt.

Lendületes színvilág és utánozhatatlan Park Inn stílus mind a 239 praktikusan berendezett, kényelmes, otthonos szobában. A szálloda standard, családi és összenyitható szobákkal várja vendégeit. Minden szobában erkély, ingyenes WiFi, egyénileg szabályozható légkondicionálás, nagyképernyős LED TV, minibár és saját széf található.

A 214 standard és 24 családi szoba mindegyike pótágyazható. A legtöbb szobában 1 pótágy és 1 babaágy is elhelyezhető. A kisgyermekek részére a babaágy ingyenes. Mozgásukban korlátozott vendégek részére a szálloda akadálymentesített szobákkal rendelkezik.

Minden szállóvendég megtalálhatja a számára legideálisabb gasztronómiai élvezeteket. A Korus Bar-ban kávé különlegességek, desszert specialitások, snack-ek, sütik és fagylalt is várja a család minden tagját gyereksarokkal és játékgépekkel. A Park Kitchen-ben a nemzetközi konyha különlegességei mellett magyar és helyi specialitások is jelen vannak. A Stand Bar kreatív étlapján a steak-ek, burger-ek, saláták és levesek gondosan összeállított sora mellett megtalálhatóak a magyar konyha ízletes ételei, helyi specialitások és a nemzetközi konyha remekei is.

A szállodával közvetlen összeköttetésben álló Zalakarosi Fürdő Magyarország egyik legszebb és legnagyobb élményfürdője. A gyerekeknek szóló mesestrandon túl élményfürdővel, adrenalin csúszdaparkkal és komplex fürdőkúrákkal, vízgyógyászati- és masszázslehetőségekkel várja minden pihenni és kalandra vágyó korosztályt.

 



Tudnivalók az árról

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak