Egyiptom, Sharm el Sheikh: Cleopatra Luxury Resort 5*, all inclusive, bécsi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 222112
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Bécs
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Sharm el Sheikh

Szállás / program részletes leírása



A szálloda közvetlenül a Makadi-öböl strandján helyezkedik el, Hurghada Safaga kikötővárosa között. A repülőtértől kb. 30 km távolságra.



A szálloda komplexumot hatalmas kert veszi körül, összesen 530 szobával rendelkezik, amelyek 2- és 3-szintes épületekben helyezkednek el. A hotelben egy hangulatos lobby recepcióval, Wi-Fi a hallban és a medencebárnál, főétterem, a la carte éttermek, különbozü bárok, fodrászat, üzletek, ajándéküzletek, mosoda és orvos (a hotelben). A vendégeket 8 úszómedence (melyből egy fűthető) és egy medencebár várja. A napernyők, napágyak és strandtörölközők használata a medencénél és a strandon ingyenes.



Sport és SZórakozás: Fitness terem, teniszpálya (világítás felár ellenében) asztalitenisz, teke, biliárd, íjászat, strandröplabda, darts, szörfözés és búvárkodás, vízi aerobic; nappali és esti szórakoztató programok, szabadtéri színház.



Térítés ellenében: búvárközpont, szörf, tenisz oktatás, spa- és wellness központban masszázs és különfélekezelések, szauna, jakuzzi, gőzfürdő és törökfürdő, különféle órák, mint pl pilates, zumba és Tae Bo, lovaglás és Madinat Makadi Golfpálya (helyi szolgáltatótól).



Gyermekek: Gyermekklub (4-12 Éves korig), gyermekmedence, játszótér, gyermek animáció, délben és este külön gyerekmenü.



Szobák: A kényelmesen berendezett STANDARD (DZ/EZ) szobákban zuhanyzó, WC, hajszárító, telefon, széf, LCD TV, minibár (üdítők feltöltése egyszer a tartózkodás alatt, víz bekészítése naponta.) Légkondicionálás, erkély vagy terasz tartozik a kertrenéző szobákhoz. Felár ellenében strand felöli (DBF/EBF), vagy tengerrenéző (DZM) szoba foglalható. A CSALÁDI szobák (FZ4) kertrenéző kilátással rendelkeznek, és mindegyikben 2 hálószoba található.



All-inclusive: Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, tematikus estek, késői reggeli, délután pizza, snack és barbecue a medence bárnál , minibár érkezéskor feltöltve üdítőkkel, vízzel naponta, helyi alkoholos és alkoholmentes italok a főétkezésekhez, és éjjel-nappal lobby barban. Vacsora mindegyik a la carte étteremben fejenként heti egyszer.






Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak