Egyiptom, Safaga: Shams Safaga Hotel 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 153787
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Safaga

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szállodakomplexum Safaga városközpontjától 8 km-re, a hurghadai repülőtértől 45 km-re, közvetlenül a lassan mélyülő, homokos tengerparton fekszik. Az épületet egy szép kert veszi körül. A hotel igen közkedvelt az igényes és bőséges all inclusive szolgáltatásai miatt; gyermekes családoknak is ajánljuk.

ELHELYEZÉS

204 főépületi szobával, 136 bungalóval, illetve lekérésre foglalható családi szobákkal rendelkezik. A bungalók közvetlenül a part mellett vagy a kert közepén a pálmafák között helyezkednek el. A helyiségek légkondicionáltak, Tv-vel, mini hűtővel, telefonnal, fürdőszobával (kád vagy zuhanyfülke, WC, kérésre hajszárító), többségük erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A szobák medencére, hegyre vagy térítés ellenében a tengerre néznek. A babaágy ingyenesen vehető igénybe.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, büfé jellegű reggeli (07:00 - 10:00), ebéd (13:00 - 15:00), vacsora (19:00 - 22:00), helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00 - 24:00). Térítés ellenében fogyasztás a diszkóban, vízipipa, nemzetközi alkoholos italok, palackozott borok, frissen facsart gyümölcslevek, török kávé. A délutáni tea és jégkrém 16:00 - 17:00 óra között vehető igénybe. Két kávézó (Coffee Shop, Oriental Cafe) és négy bár (pl. Palm Beach Snack Bár, Dolphin Bár, Green Bár, medence melletti bár), valamint egy főétterem szolgálja a vendégek kényelmét. Gyermek menü az ebéd és vacsora folyamán elérhető.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Úszómedence, gyermekmedence, biliárd, mini golf, asztalitenisz, darts, squash, fitneszterem, tenisz, gyermek animáció, mini diszkó, játszótér, egészségközpont, szépségszalon, szauna és gőzkabin, búvárközpont, strandröplabda, vízilabda, lovaglási lehetőség, vízi sportok (vízisí, üvegfenekű hajó, könnyűbúvárkodás, kite szörfözés). Bizonyos szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció szolgálat, mosoda, ajándék üzlet, fodrászat, a nap 24 órájában hívható doktor, ingajárat Safaga városába (5km) és Hurghada központjába (50 km). Mozgássérültek részére felszerelt szoba lekérésre foglalható. A napernyők, napágyak és a strandtörülközők térítésmentesen használhatóak a medence mellett és a tengerparton is.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak