Ezerjó Őszi Napok az Öreg Présben

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 222629
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:
Indulás:
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Magyarország
Város: Mór

Szállás / program részletes leírása



  • 2 éjszaka szállás romantikus hangulatú szobáinkban
  • Érkezéskor 1 pohár habzó rosé , Gyermekeknek 1 pohár „Mustlica” (palackozott must)
  • Naponta bőséges büféreggeli
  • 1. este 3 fogásos vacsora félpanziós ajánlatokból választva Öreg Prés Éttermünkben
  • 2. este 3 fogásos szüreti vacsora Öreg Prés Éttermünkben a  fogásonként hozzá illő móri borokkal

1x ajándék választható program:

  • Galloway Farmlátogatás saját tenyésztésű ridegtartásban nevelt Galloway marhafarmunkon, ahol megismerkedhetnek ezzel a különleges fajtával!
  • Látogatás a Lamberg-kastély parkjában található fazekas műhelyben, ahol bemutatót követően egy órás foglalkozáson vehetnek részt vendégeink.
  • Mór nevezetességeinek megismerése, városi séta idegenvezetővel
  • Lovaskocsis kirándulás a városban vagy a móri szőlődombok között

 

  • Ingyenes kerékpárhasználat a Móri Borvidék új kerékpárútján (Csókakő és Csákberény érintésével)
  • 2 alkalommal belépő a Hétkúti Wellness Hotel „Vízi Világába” /úszómedence ellenáramoltatóval és nyakzuhany masszírozóval, jacuzzi derékmasszírozóval és buzgárral, gyermekmedence vízigombával, Kneipp-medence, 60 0C-os fényterápiás szauna, 90 0C-os finn szauna, infraszauna, aromakabin, fitnessterem/
  • Szauna és szolárium korlátlan használata a Fogadóban
  • Fürdőköpeny és szaunatörölköző igénybevétele
  • Díjmentes WIFI csatlakozás a szálloda egész területén
  • Zárt parkoló térítésmentes használata


Fogadó az Öregpréshez - Mór - hotel és étterem - Tájház jellegű hotel/szálloda/szállás Mór központjában

A város szívében, egy csendes, nyugalmas utcácskában, romantikus környezetben helyezkedik el tájjellegű fogadónk, a Fogadó az Öreg Préshez. A 300 éves történelmi múlttal büszkélkedő kis utca a XVII. századi parasztházak hangulatát idézi. 25 szoba, 5 apartman, hangulatos étterem és rengeteg színes programlehetőség várja az idelátogatókat.

 

Mór város központjában, egy csendes, nyugalmas kis utcában található tájjellegű fogadónk. 300 éves ennek a kis utcának a története, ahol ezek a házak az elsők között épültek. A XVII. századi parasztházak egykor egy jómódú parasztgazda tulajdonában álltak. 

Ha ma belépünk az udvarba, még mindig láthatjuk az egykori istálló jelképes bejáratát, a hosszú gangos folyosókat, a 3 zárt parasztudvarban található kutat és kemencét, melyet igyekeztünk abban a formátumban visszaépíteni, ahogy azok eredetileg is kinéztek. Ahol lehetett visszafalazták az 1700-as évekből származó agyagtéglákat.
A főépületek eredeti használatuknak megfelelően gangos bejáratok, konyhák, szobák, fürdőszobák alkotják az apartmanokat. A keresztben álló, lovas kocsival átjárható csűrökben került kialakításra a többi szoba, a reggeliző, a szauna, a szolárium ill. a konferenciaterem.

Fogadó „Márton – háza” teljesen eredeti formában maradhatott, ahol most tájház lett berendezve. A hangulathoz sokat tesz a tágas udvar és az, hogy a szobákban és a közös helyiségekben minden dísztárgyunk helyi régiség.

A 25 szoba és 5 apartman berendezése részben az 1700-as éveket idéző festett, ill. faragott osztrák bútorok, amelyek stílusában az itt élő svábokéhoz hasonlíthatók. De vannak hazai ónémet bútorral berendezett szobák is, illetve egy szobasor neobarokk bútorral került kialakításra. Az udvar közepére eredeti minta szerint kenyérsütő kemencét építettünk. 
Természetesen ahhoz, hogy fogadónk korunk kényelméhez hozzászokott vendégek igényeinek megfelelhessen, belül modernizáltuk. A szobák mindegyike fürdőszobával, színes televízióval, telefonnal, minibárral felszerelt. Az apartmanokhoz ezeken kívül konyha is tartozik.

"Wekerle" és "Kiskakas" különtermeink, technikai berendezéseivel lehetőséget teremtenek különbözőrendezvények megszervezésére, konferenciáktárgyalásokelőadásokbemutatók, egyébcsaládi- és kulturális rendezvények lebonyolítására.

A házban szauna, szolárium, igény szerint masszázs, kozmetika is igénybe vehető. Zárt udvarainkban biztonságos parkolási lehetőség van az autóval érkezőknek



Tudnivalók az árról

A csomag érvényes 2018.09.10 - 11.18-ig hétvégeken és hétköznapokon!

A csomag nem érvényes a szálloda által meghatározott kiemelt időszakokban!

Hétköznap a csomag egyágyas igénybevétel esetén nem foglalható!

Az akció más kedvezménnyel már nem vonható össze!

IFA: 350 Ft/fő/éj 18 éves kor felett

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak