Az Indiai-óceán álomszigete

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 206966
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Mauritius
Város: Port Louis, Grand Bay

Szállás / program részletes leírása



1. NAP Repülés Mauritiusra
Utazás Budapestről Mauritiusra, ismert légitársasággal, átszállással.

2. NAP Érkezés Mauritusra
Idegenvezetőnk a reptéren fogadja Önt, majd transzfer a hotelbe. Az Afrika partjaitól 1800, Madagaszkártól pedig 900 km-re található szigetállam az Indiai-óceán egyik ékköve, ahol a látogatók szeme belekáprázik a csillámló, türkizkék víztükör, és a több száz kilométer hosszú, hófehér homokos part látványába. A WHO besorolása alapján Mauritius a világon a második legjobb levegőminőséggel büszkélkedhet, de óceánpartját is beválasztották már a Föld leggyönyörűbbjei közé. A trópusi éghajlat, a különleges növény- és állatvilág, a simogatóan meleg víz, a sokszínű kultúra (brit, francia, kreol hatások) teszi a szigetet páratlanná.

3-4/6-7. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Töltse kedvére az időt, pihenjen, strandoljon a valószínűtlenül szép óceánparton, adja át magát egy más világ csábításának, a nyugodt, igazi felüdülést garantáló napoknak! Színesebbé teheti nyaralását, amennyiben választ fakultatív programjainkból!

5. NAP Port Louis
A mai napon Mauritius fővárosát, a 150.000 főnyi lakossággal rendelkező Port Louis-t fedezzük fel félnapos kirándulás keretében. A 73 méter magasságból a tájat vigyázó Adelaide erődből figyelték régen, hogy közelít-e ellenség, illetve innen tudták gyorsan észlelni azt is, ha tűz ütött ki a környéken. Sétát teszünk a nyüzsgő városközpontban, melynek során a Központi Piacraérünk. A kirándulás a Caudan Waterfront-nál zárul, a nívós, elegáns bevásárlóközpontnál. Visszatérés a hotelbe.

8. NAP Grand Bay
A félnapos kirándulásunk célpontja Grand Bay, `Mauritius St. Tropez-a”, a part menti városka, mely egy öböl ölelésében fekszik. Éttermeinek, hoteljeinek, bárjainak, üzleteinek köszönhetően éjjel-nappal élénk forgatag jellemzi. Következő megállónk Cap Malheureux-ban a híres katolikus templom, mely 276 méter magasból tekint le a végtelen óceánra. Visszatérés a hotelbe.

9-11. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Töltse kedvére az időt, pihenjen, strandoljon a valószínűtlenül szép óceánparton, adja át magát egy más világ csábításának, a nyugodt, igazi felüdülést garantáló napoknak! Színesebbé teheti nyaralását, amennyiben választ fakultatív programjainkból! Ezeket kedvező áron foglaláskor, csomagban is megvásárolhatja.

12. NAP Hazautazás
A busz a repülő indulásának függvényében viszi ki Önöket a repü- lőtérre. Hazautazás Budapestre, átszállással.

13. NAP Hazaérkezés
Kipihenten, felejthetetlen élményekkel gazdagodva érkezünk meg a budapesti reptérre.

Hotel Coin De Mire Attitude***
Szálloda elhelyezkedése és szolgáltatásai: a szálloda Mauritius északi csücskében található, álomszép környezetben, Cap Malheureux halászfalu és a nyüzsgő Grand Bay között, és fantasztikus kilátással kényezteti az itt megszállókat. Bár, étterem, wellness-részleg (felár ellenében), miniklub, sportolási lehetőségek teszik kellemessé az itt töltött időt. Meseszép trópusi kertjében két úszómedencére, gekkókra és egzotikus madarakra bukkanhatunk. Grand Bay számos vásárlási lehetőséget kínál, és tökéletes programnak ígérkezik a biciklizés az északi parton, vagy a lagúnák felfedezése. Felszereltség: a stílusos, kényelmes szobákban légkondicionálás, sík képernyős tévé, hajszárító szolgálja a vendégek kényelmét, hozzájuk fürdőszoba és saját, kertre néző teraszt is tartozik.

Fontos Információk!
Magyar állampolgárok meghatározott feltételek teljesítése esetén vízummentesen utazhatnak be az országba (az utazás időpontját hat hónappal meghaladó érvényességű és két üres oldallal rendelkező útlevél; visszautazásra szóló, érvényes repülő- jegy; visszaigazolt szállásfoglalás; a tartózkodáshoz szükséges anyagi feltételek igazolása (100 USD/nap). Az utazáshoz ajánlott mindenre kiterjedő utas- és balesetbiztosítás megkötése.
Fakultatív programok vásárlására előzetesen, foglaláskor vagy a helyszí- nen nyílik lehetőség.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Két időponton magyar, a többin angol nyelvű idegenvezetés.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak