Maldív-szigetek akció: Paradise Island Resort 4*, superior beach bungalow

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 175699
Lejárt ajánlat
Ellátás: teljes ellátás
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Maldív-szigetek
Város:

Szállás / program részletes leírása



Utazzon Ön is velünk a csodás szépségű Maldív-szigetekre, és felejtse el a vírust!

 

Maldív-szigetek jelenleg az egyik legbiztonságosabb úticél a világon. Segítünk Önnek is megszökni kicsit az itthoni nyomás alól...

Itt álélheti most is a biztonságos nyaralás élményét és a teljes visszavonulást, élvezheti a nyugamat és a  Robinson Crusoe-i életérzést!

Az utazás a Qatar Airways járatán történik, nem véletlenül ők a világ egyik legjobb légitársasága az utasok szavazatai alapján.

A fedélzeten minden járatindulás előtt teljes fertőtlenítés történik, különös tekintettel az ülésekre, lehajtható tálcákra, üléskarfákra, illetve a mosdóra. A levegőt rendszeresen szűrik magas hatékonyságú HEPA szűrővel, amelyet pl. az egészségügyben a műtőkben is használnak. Ezek a szűrők a vírus, illetve baktérium szennyezettség 99.999%-át kiszűrik, ezzel biztosítva a fedélzeti levegő minőségét.
A légitársaság nem kér az utazáshoz tesztet, a járaton maszk és műanyag arcvédő pajzs viselése szükséges, melyet biztosítanak. A maszk étkezéskor levehető. A járatokon nincs tömeg, így az utazás most igazán kényelmes lehet. Dohában a repülőteret nem lehet elhagyni, maszk viselése szükséges.

A belepeshez 1 db angol nyelvű, 96 óránál nem régebbi negatív PCR teszt szükséges. Ezt most irodánk ajándékba adja Önöknek, Önnek nincs más teendője, mint egy előre egyeztetett időpontban és helyszínen megjelenik mintavételre. Ezen kívül a belépés előtti 24 órán belül 1 online regisztráció szükséges, ennek elkészítésében igény szerint ügyintézőink segítenek Önöknek! 

A szálloda szigeteken alig vannak es betartják a szigorú előírásokat. A dolgozók nem hagyták el a szállodát tavasz óta, és Maleba, a fővárosba nem lehet bemenni sem a turistáknak, sem a szállodában dolgozóknak. A személyzeten maszk van, sűrűn és alaposan takaritanak – ezen kívül minden utasunk elfelejtheti a járványt!

 

A Maldív-szigetek csodálatos korallzátonyai búvárkodásra és fürdőzésre csábítanak minden idelátogatót. Az álomszép strandok vakítóan fehér homokja, a banánfák és kókuszpálmák zöld levelei szinte világítanak a türkizkék Indiai-óceánban. A zátonyok színes lakói, fenséges tengeri teknősök, elbűvölő szirti cápák és ráják valamint nagy halrajok kísérik a sznorkelezőket és úszókat a csodálatos vízi világ mentén. Legyen akár kezdő vagy profi búvár, mindenképp egy gyönyörű víz alatti paradicsom nyílik meg az Ön számára. Amennyiben mélyebbre szeretne ereszkedni, képzett búvároktatók állnak rendelkezésére.

Időjárás és éghajlat:  Maldív-szigeteken nedves trópusi, tengeri klíma uralkodik az egész év folyamán. Mindig kellemes az időjárás és a víz hőmérséklete is mindig príma! A levegő hőmérséklete egész évben maximum 29 és 34, minimum 22 és 25 között mozog (a legmelegebb az április). A víz hőmérséklete egész évben 27-28 fok körül van. A levegő páratartalma: 74-81 százalék között. A legtöbb eső június és október között van, a legkevesebb november és április között. 

 

Paradise Island Resort 4*
A szálloda weboldalának megtekintéséhez kattintson ide!

A szálloda Villa Hotels szállodalánchoz tartozik, a repülőtértől kb. 25 perc hajóútra található. A sziget mérete: 930 méter * 200 méter. 

Szolgáltatások: éttermek, bárok, kávézó, karaoke, élőzene, disco, medence, edzőterem, strandröplabda, asztalitenisz, tenisz, squash, vízisport lehetőségek, horgászat, búvárkodási lehetőség, internet csatlakozási lehetőség, SPA, masszázs, ajándéküzlet, orvosi ellátás, mosoda, napozóágy és ernyő, strandtörölköző. Bizonyos szolgáltatások térítés ellenében vehetők igénybe. 

Szobák: A részvételi díj superior beach bungalóban történő elhelyezést biztosít. Felár ellenében egyéb szobatípusok (sunset beach villa, beach pool villa, víz feletti bungaló) is kérhető. 

Superior beach bungaló: A pálmafasor mögött közvetlen a parton épültek, a víz felé néző teraszon kerti bútor/napozóágy is található. Minden szoba légkondicionált, televízióval, tea-és kávéfőzővel, telefonnal, minibárral, hajszárítóval felszerelt. 

Ellátás: teljes ellátás. Felár ellenében all inclusive ellátás is választható.


Egyéb időpontokkal és szállásokkal vagy szobatípussal kapcsolatban kérjen ajánlatot még ma és személyre szabott ajánlatot küldünk!

Felhívom szíves figyelmét, hogy a fenti ajánlat nem tartalmaz magyar nyelvű helyi idegenvezetést!

A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes mielőbb helyet foglalnia!  

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer gyorshajóval (kb. 25 perc),
- szállás 7 éjszakára kétágyas superior beach bungalóban (más szobatípus esetén kérje ajánlatunkat, pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő),
- teljes ellátás.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- repülőtéri illeték,
- fakultatív baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- fakultatív útlemondási biztosítás.

Igény szerint hosszabb-rövidebb turnusok, más szigetek igény szerint kérhetők! Az árak a telítettség függvényében emelkedhetnek!

A foglalás 40 napon kívüli indulás esetén a repülőjegy árának 100%-a, a földi szolgáltatások árának 40 %-ának megfelelő előleg befizetése mellett lehetséges. A hátralék fizetése 40 nappal az indulás előtt esedékes. 40 napon belüli indulás esetén a teljes részvételi díj fizetendő.

 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak