Egyiptom, Sharm el Sheikh: Ghazala Beach 4*, bécsi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234813
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Bécs
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Sharm el Sheikh

Szállás / program részletes leírása



Közvetlen, saját homokos partNa’ama Bay parti sétánya üzletekkel, bárokkal

Spa szolgáltatások



A szálloda a Na’ama Bay hosszú parti sétányán található, ahol számos üzlet és szórakozási lehetőség gondoskodik a változatos nyaralásról. A transzfer a repülőtérről kb. 15 perc.



A közkedvelt szálloda méltán híres gondosan ápolt kertjéről és varázslatos zöld területeiről. A központi épületben helyezkedik el a lobby a recepcióval, egy bár, és az internet kávézó (díj ellenében). A főétteremnél egy kis bevásárlóközpont található. A gyönyörű kerti rész közepén a nagy úszómedence, a gyerekmedence és egy további, fűthető medence szolgálja a kényelmet. A medencénél és a strandon a napágyak, napernyők és matracok térítésmentesen vehetőek igénybe.



A medencebárnál frissítőket és koktélokat szolgálnak fel, a főétteremben pedig a nemzetközi konyha ízvilágából lehet válogatni. A közkedvelt parti sétányon találhatóak az á la carte éttermek: a TAM TAM keleti konyhával, a BIERWAGEN svájci specialitásokkal, a DA FRANCO pizzákkal, a KOKAI pedig japán specialitásokkal várja a vendégeket. A BEACH BAR-ban ebédre kisebb snack ételeket és hideg italokat kínálnak, esténként kitűnő halételek kóstolhatóak, élőzene kíséretében. Az Ice Cream Corner-ben napközben finom fagylaltok közül válogathatnak.



SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS: A Grand Spa Wellness Clubban térítés ellenében fitness terem, szauna, masszázs, jacuzzi, fodrászat és szépségszalon működik.



A szálloda területén található Sinai Divers búvárközpont, mely átfogó búvárprogramot kínál (díj ellenében). Valamennyi sportszolgáltatás térítés ellenében foglalható.



SZOBÁK: A STANDARD szobák (kb. 26 m2) a főépületben és a bungalókban találhatóak. A medencénél lévő bungalók nem rendelkeznek közvetlen kijárással a medencéhez. Mindegyik szoba fürdőkáddal/zuhanyzóval, WC-vel, hajszárítóval, légkondícionálóval (szezonális), mini hűtőszekrénnyel, műholdas TV-vel, telefonnal és balkonnal vagy terasszal rendelkezik. A standard szobák maximum 3 felnőtt részére ajánlottak, a bungaló szobák pedig maximum 2 felnőtt befogadására alkalmas.



FÉLPANZIÓ: A szálloda félpanziós ellátást biztosít. A főétterem gazdag svédasztalos reggelit és vacsorát kínál.






Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak