Egyiptom, Hurghada: Continental Hurghada 5*, all inclusive, bécsi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 227186
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Bécs
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



A szálloda közvetlenül a Hurghada finom homokos, lassan mélyülő tengerpartján található. Hurghada központja mintegy 10 km-re található (1x naponta ingyenes transzferbusz Hurghadára, előre kell foglalni). A repülőtér körülbelül 10 km-re van.



A fényűző szálloda összesen 252 szobával rendelkezik, amelyek 5 emeleten helyezkednek el. Elegáns lobby recepcióval, üzletek, ATM, főétterem, 2 á la carte étterem, különféle bárok, fodrászat szépségszalonnal és spa. A kültéri komplexumban napozóteraszokkal körülvett édesvizű medence, és egy medencebár található. Napágyak, napernyők és strandtörölközők a medencénél és a strandon ingyenesen igénybevehetők. A szálloda halljában ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre.





SportÉS SZÓRAKOZÁS: Ingyenes belépés a fitness terembe (9-20 óra), aerobik, víz aerobik és strandröplabda; Heti 6 alkalommal napközben (soft) animációs programok.

Díj ellenében: szauna, pezsgőfürdő és gőzfürdő (9-15 óra 50% kedvezmény), teniszpáya világítással, 2 squashpálya, asztalitenisz és biliárd (9-15 óra 50% kedvezmény, ütőket nem tartalmazza az ár), búvárkodás, szörf (részben helyi szolgáltatók). Gyermekfelügyelet a gyerekklubban (4-12 éves korig, kivéve hétfőnként), 2 gyermek medence, valamint egy nagy játszótér, és minidisco.





SZOBÁK: A kényelmes STANDARD (DSM/ESM) kétágyas szobák káddal vagy zuhanyzóval, WC-vel, hajszárítóval, légkondicionálóval, kávé/ teafőzővel, széffel, telefonnal, műholdas TV-vel, minibárral (felár ellenében), erkéllyel és oldalról tengerre néző kilátással rendelkeznek.

DELUXE szoba (DXM): A negyedik vagy az ötödik emeleten található kétágyas szobák ugyanolyan felszereltséggel rendelkeznek, és tengerrenéző terasszal. CSALÁDI szoba (FZ4) ugyanolyan felszereltséggel rendelkezik, érkezéskor egy üveg ásványvíz és egy gyümölcskosár bekészítéssel várják a vendégeket. A szobák nem rendelkeznek erkéllyel vagy terasszal, hanem arab stílusú ablakkal, oldalról tengerre néző kilátással.





All inclusive:Reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben, napközben snack ételek, délutánonként kávé, tea, sütemények, fagylalt, helyi alkoholmentes italok, valamint helyi borok és sör (pohárban) 10 és 23 óra között a bárokban; 7 éjszaka tartózkodástól egy alkalommal vacsora az à la carte étteremben.












Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak