Egyiptom, Hurghada: Hotel Jasmin Palace Resort 4*, all inclusive, bécsi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 222054
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Bécs
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



A szálloda Hurghada városában található közvetlenül a tengerparton, és saját homokos stranddal rendelkezik. Vásárlási- és szórakozási lehetőségek kb. 5 km-re, a városközpont kb. 22 km-re található, a repülőtér 18 km-re fekszik.

A légkondicionált szálloda 396 szobával rendelkezik, melyek három emeleten helyezkednek el. A belső térben lobby, recepció (24 órás), ATM, lobby bár, fodrászat, két lift, bolt, étterem (számos à la carte) és hat bár található. A kültéri komplexumban számos szezonálisan fűthető medence, valamint egy medencebár (szezonális) és egy gyermekmedence található. A szépen gondozott kertben terasz kínál nyugodt pihenést a vendégeknek. A strandon és a medencénél törölközők, napozóágyak és napernyők rendelkezésre állnak. A tengerparti bárban (szezonálisan) a vendégek harapnivalókat és frissítőket fogyaszthatnak.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS: A nyaralni vágyó vendégeket a következő lehetőségekkel várják: futball, fitness, strandröplabda és aerobik. Wellness: gőzfürdő, jakuzzi és spa.

SZOBÁK: A STANDARD(DZG/EZG)szobákban kád/ zuhanyzó, WC, széf, minibár (térítés ellenében), telefon, műholdas TV és légkondicionáló található, erkély/ terasz nyílik a kertre. Medencére (DPZ/EPZ) vagy tengerre néző (DZM/EZM) szoba felár ellenében foglalható. A CSALÁDI (FZ5) szoba felszereltsége hasonló a standard szobákéhoz, ám külön hálószobával rendelkeznek.

ALL INCLUSIVE: Reggeli, ebéd és vacsora svédasztalos formában. Reggeli 7-10 óráig, valamint későn kelőknek reggeli 10-11 óráig. Ebéd 12:30-15 óra között, délután 15:30-17 óra között torták és sütemények. A nap folyamán snackek (12:30-17 óráig), vacsora 19-22 óra között, éjféli snack 23 óráig. Víz, üdítők, kávé, tea, sör, bor és helyi alkoholos italok (10:000 órától a nyitva lévő bárokban)





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak