Egyiptom, Marsa`alam: Port Ghalib Resort 5*, all inclusive, bécsi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 192508
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Bécs
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Marsa`alam

Szállás / program részletes leírása



Ez a népszerű hotel közvetlenül a testvérszállodája, a Siva Port Ghalib mögött található. A szálloda 292 szobával rendelkezik. A hosszú, saját partja kb. 250 méterre található, amelyhez a kerten keresztül lehet lejutni. Egy stég vezet be a káprázatos korallzátonyhoz. Fürdőcipő viselése javasolt. A közelben lévő, modern kikötőben számos üzlet, étterem és bár várja a vendégeket. A szállodában elegáns előcsarnok, recepció, és üzletek, büfé étterem, a „Lagoon” étterem (csak vacsorázási lehetőség, szezonális nyitvatartással és előzetes foglalással), a „Cardamon” á la carte étterem (térítés ellenében, előzetes foglalással), egy vízipipa bár, valamint további bárok találhatóak. A hatalmas ­kertben több melléképület, mesterségesen kialakított, sós vízű lagúna, valamint egy gyönyörű medence található. Gyerekeknek játszótér, valamint minden korosztály számára alkalmas, 2 csúszdával rendelkező kis aquapark várja a vizes szórakozást kedvelőket.



A napágyak, napernyők és strandtörölközők a medencénél, a lagúnánál, valamint a strandon is térítésmentesen vehetők igénybe.



SPORT és SZÓRAKOZÁS: Tenisz, asztalitenisz, vízi csúszdák, billiárd, minigolf (17 óráig 1 óra ingyenes, ezt követően felár ellenében), esténként változatos show műsorok, valamint élőzene. Térítés ellenében: helyi szolgáltatók által biztosított vízi sportok (pl. kajak), búvárkodás, minigolf, pipás búvárkodás, testi-lelki kikapcsolódás a Red Sea Spa-ban.



SZOBÁK: A hotel modern szobáinak mindegyikében zuhanyzó, WC, hajszárító, széf, telefon, műholdas TV, légkondícionáló (központilag szabályozott, szezonális), tea/kávéfőző és internet (térítés ellenében) található. A KERTRE NÉZŐ szobához (kb. 30 m2) bútorozott balkon/terasz tartozik. A LAGÚNÁRA NÉZŐ szoba (kb. 34 m2) azonos felszereltségű, mint a kertre néző szoba, kilátással a lagúnára. A szobák maximum 2 felnőtt + 2 gyerek vagy 3 felnőtt + 1 gyerek részére ajánlottak.



A 2 hálószobával, valamint egy közös fürdőszobával kialakított CSALÁDI szoba (kb. 60 m2) azonos felszereltséggel rendelkezik, mint a kertre néző szobák. Maximum 2 felnőtt + 3 gyerek vagy 3 felnőtt + 2 gyerek részére foglalhatóak.



All inclusive: A hotel all inclusive ellátást kínál, amely tartalmazza a svédasztalos reggelit, ebédet és vacsorát, különféle snackeket, valamint a helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztását 10-24 óráig. Az all inclusive ellátásnak nem részei a következők: á la carte éttermek, szobaszerviz, minibár, kávéspecialitások, frissen facsart gyümölcslevek, importált alkoholos italok és alkoholos specialitások.



Vacsoránál alkalomhoz illő ruházat javasolt. Az all inclusive karszalag viselése kötelező. Pontosabb információkat az all inclusive ellátás részleteiről, a bárok, éttermek nyitvatartási idejéről, valamint a további, térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a helyszínen kérhet.






Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak