Egyiptom, Safaga: Mövenpick Resort Soma Bay 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 152299
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Safaga

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A 2010-ben nyílt szálloda Abu Soma üdülőközpontban, közvetlenül a Vörös-tenger homokos partján található, Makadi Bay-től 20 km-re, a repülőtértől 45 km-re. Kiváló szálloda a golfozás és a búvárkodás szerelmeseinek.

ELHELYEZÉS

A hotel 371 szobájának mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, szatellit Tvvel, rádióval, széffel, hajszárítóval, telefonnal, erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Felár ellenében igényelhető medencére és kertre néző deluxe szoba (35 m2), 45 m2 alapterületű 2 felnőtt + 2 gyermek elhelyezésére alkalmas tengerre néző családi szoba, 45 m2-es junior lakosztály, valamint 100 m2-es királyi lakosztály.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, büfé jellegű reggeli (07:00-10:00), ebéd (13:00-15:00), vacsora (19:00- 22:00) és késői vacsora a főétteremben nemzetközi és orientális ételspecialitásokkal, helyi alkoholos és alkoholmentes italokkal. Az olasz étteremben tésztaspecialitásokat, a medence melletti étteremben grillezett ételeket fogyaszthatnak a vendégek. A kávézóban lehetőség van kávé, tea, snackek, sütemények fogyasztására. A medence melletti-, a tengerparti-, és a diszkóban található bár frissítő helyi alkoholos és alkoholmentes italokkal szolgálja a vendégek kényelmét. A nemzetközi italok térítés ellenében kérhetők.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Két felnőtt medence, belső fűtött medence, aqua park, gyermekmedence, csúszda, tenisz, röplabda, biliárd, darts, asztalitenisz, playstation, fitneszterem, aerobik, jakuzzi. Térítés ellenében szauna, masszázs, gőzfürdő, manikűr, pedikűr, fodrászat, vízi sportok (szörfoktatás, katamarán, jet ski, parasailing, búvárkodás). A gyermekeknek mini klub (4-12 évesek részére), mini diszkó, játszótér szolgálja a nyaralás emlékezetesebbé tételét. A diszkó, valamint az animációs programok a felnőttek szórakozását és kikapcsolódását segítik programokkal és esti zenés-táncos show műsorokkal.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Mosoda, internetkávézó, szépségszalon, játékterem, orvosi ügyelet, 24 órás szobaszerviz, a recepción pénzváltó és bankautomata, különféle üzletek. A napágyak, napernyők, matracok és a strandtörülközők az all inclusive szolgáltatás részét képezik, így térítésmentesen használhatóak.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak