Egyiptom, Hurghada: Makadi Spa Hotel 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 151119
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



Top előnyök a RED SEA HOTEL-ekben:
-  Amennyiben a menetrend lehetővé teszi ingyenesen biztosítjuk az korai becsekkolást az érkezés napján és késői kijelentkezést a hazautazás napján, akár az esti órákban
-  Modern Maxi-Gyerekklub és Baby-Service német nyelvű animátorokkal
-  Ingyenes WIFI az összes RED SEA HOTEL lobby részében
-  közvetlen transzfer a hurghadai reptérről a szállodáig, kb. 15 perc
-  strandtörölközők, napágyak, szivacsok, napernyők használata díjmentes
-  MAHARA törzsutasprogram
-  Kiváló ár/érték arány
-  Magas vendégelégedettség

+ 1 START UTAZÁS ELŐNYCSŐDVÉDELEM FELSŐFOKON program, amikor a Start Utazásnál vásárol utat, nagyobb biztonságban van, mintha közvetlenül a utazásszervezőnél foglalna, olvasson tovább >>

RED SEA MAKADI SPA HOTEL 5*+, non-stop all inclusive (2013-ben megnyílt, modern, új szálloda)
A szálloda honlapja >>

Elhelyezkedés: A MAKADI SPA közvetlenül a tengerparton található, ahonnan festői kilátás nyílik Makadi Bay-re. A szálloda egy parti sétánnyal van összekötve a MAKADI PALACE, a SUNWING WATERWORLD MAKADI és a GRAND MAKADI szállodával. Saját stranddal rendelkezik, szépen kiépített sétányokkal, lélegzetelállító korallzátonyokkal övezve (strandcipő javasolt). A MAKADI SPA stílusát a kairói angol korszak és az arab-bizánci építészet elemeinek gazdag ötvözete jellemzi, mégis tökéletesen megfelel a modernitás valamennyi feltételének. A tervezők a béke és a nyugalom szigetének sajátos világát álmodták újra, stílusjegyeiben egybefűzve múltat és jelent. Ez a koncepció érvényesül a 282 elegáns suite és junior suite szobákban is. A szálloda bejárata hamisítatlanul keleti, a recepció melletti Business Center pedig teljesen modern, ahonnan kellemesen rálátni a medencére és a lobby bárra. Az összképet a kinti 2 édesvízi medence (ebből télen az egyik fűthető, amennyiben a levegő hőmérséklete bizonyos hőfok alá süllyed) teszi még elegánsabbá.
Próbálja ki a medencebárt, vagy egyszerűen csak ússzon a medencében, élvezze a Vörös-tenger gyönyörű panorámáját és hallgassa a vízesés hangját!

Sport: Esténként változatos programkínálat, élőzenével. Térítés ellenében: tenisz, foci és fitness terem a Makadi Mall-ban. A szálloda parti sétányán keresztül el lehet jutni az Aquarius búváriskolához. Ingyenes busz közlekedik Makadi Bay-ből a 30 km-re található hurghadai GRAND MALL-ig.

Ellátás: A Makadi Spa all inclusive ellátást, reggelit, ebédet, vacsorát, valamint napközben magas minőségű snack-et biztosít. Számos á la carte étterem várja a különböző ízlésvilágú látogatókat. Ilyen például a kitűnő JASPER vagy a svédasztalos fogásokat kínáló THE WORLD étterem, melyek gazdag ételsoraikkal még a legkifinomultabb gourmet vendégek igényeinek is megfelelnek. Az all inclusive ellátás tartalmaz 24 órában fogyasztható helyi nem alkoholos italokat. A helyi alkoholos italok 10 órától 24 óráig díjmentesek, ezután térítés ellenében vásárolhatóak.

REGGELI: Választható á la carte reggeli a THE VIEW étteremben vagy svédasztal a THE WORLD étteremben.

EBÉD: Az INFINITY BAR-ban (grill étterem), a THE VIEW-ban (könnyű ételek) vagy a svédasztalos THE WORLD étteremben.

VACSORA: MARISCOS (friss halak és tenger gyümölcsei), PARILLA (omlós steak és nemzetközi konyha), TAPAS BAR (spanyol specialitások), ASIAN (ázsiai különlegességek), JASPER (újonnan nyílt gourmet palota). További 5, különlegességeket kínáló étterem közül választhat a MAKADI MALL-ban.

ITALVÁLASZTÉK: A gazdag italválaszték összesen 7 bárban érhető el. A vacsorához megfelelő öltözet javasolt. Az all inclusive karkötő viselése kötelező. Az all inclusive szolgáltatá-sokról, a bárok és az éttermek nyitvatartási idejéről, valamint a további feláras szolgáltatásokról a helyszínen érdeklődjön. Felhívjuk kedves figyelmüket, hogy egyes éttermekben ajánlott előre asztalt foglalni, a különleges fogások felár ellenében rendelhetőek.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak