Egyiptom, Hurghada: The Grand Makadi Hotel 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 151116
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



KÖZVETLEN TENGERPARTI
IDEÁLIS PIPÁS BÚVÁROK SZÁMÁRA
INGYENES WIFI A LOBBYBAN



Elhelyezketés

A GRAND MAKADI 302 szobával várja vendégeit Hurghadától 30 km-re délre. Egy gyönyörűen kialakított parti sétányon keresztül közelíthetőek meg a szomszédos RED SEA HOTELek, mint a MAKADI SPA, a SUNWING WATERWORLD MAKADI és a MAKADI PALACE szálloda. A szálloda saját tengerparti stranddal rendelkezik, ahol a lélegzetelállítóan szép korallzátony leírhatatlan biodiverzitása könnyen felfedezhető pipás búvárkodással (strandcipő javasolt), a korallzátonyhoz egy kb. 75 m hosszú stég vezet be, aminek a végén elmerülve már gyönyörködhetünk is az élővilágban. Rendszeres, ingyenes transzferbusz közlekedik a kb. 30-km-re lévő hurghadai Grand Mall-ig (a recepción előzetes regisztráció szükséges). A szállodakomplexum számos, egymással összekötött épületből áll. A gyönyörűen kialakított lobbyban található a recepció, egy kis üzlet, a lobby bár és egy nagy teraszos bár, csodálatos rálátással a különlegesen buja kertre, valamint a fűthető medencére. A Grand Makadi szállodát kulináris sokszínűség jellemzi; itt kedvére fogyaszthat nemzetközi ételeket, olasz specialitásokat, grillezett szendvicseket és keleti különlegességeket. A lobby bár és a szobaszervíz (térítés ellenében) a nap 24 órájában elérhető. A medencénél és a strandon a napágyak, napernyők és matracok térítésmentesen vehetőek igénybe. A strandtörülközőket strandtáskában már előre bekészítik a szobákba. A lobbyban és a diszkóban a WiFi használata ingyenes. A szökőkút, illetve az "After 8" terasz felújítás alatt (vendégek nyugalmát nem zavarja, nem jár porral és zajjal).



Sport

Strandröplabda, aerobic, vízitorna, vízilabda, sporttevékenységek. Térítés ellenében: 6 teniszpálya (felár ellenében esti kivilágítással), foci és fitness club a Makadi Mallban. Naponta változó, esti élőzenés és szórakoztató programok. A szálloda parti sétányán keresztül el lehet jutni az Aquarius búváriskolához.
 



Ellátás

Reggeli, ebéd és vacsora büfé formában. Napközben a szálloda snack ételeket, délutánként fagylaltot, süteményeket, teát/kávét kínál. További á la carte éttermek állnak a rendelkezésre a Makadi Palace Hotelben, illetve a Makadi Mallban, térítés ellenében. Az all inclusive ellátás során 24 órában fogyaszthatóak a helyi nem alkoholos italok. A helyi alkoholos italok 10 órától 24 óráig díjmentesek, ezután térítés ellenében vásárolhatóak.




Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak