Egyiptom, Hurghada: Titanic Beach Spa & Aquapark 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 133125
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A726 szobával rendelkező szálloda kb. 10 km-re található Hurghada repülőterétől, bk. 17 km-re Hurghada belvárosáról, közvetlenül a homokos, sekély tengerparton. Azonban felhívjuk figyelmüket, hogy a szálloda nagy területen helyezkedik el, a part megközelítéséhez lehetséges, hogy hosszabb séta szükséges. A közelben egy kisebb hajókikötő található. A szállodában Aquapark, medencék, csúszdák várják a vendégeket. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. A medencénél és a tengerparton a napernyők, napágyak és strandtörölközők térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek ( olasz, kína,grill - előzetes foglalás szükséges), bárok (lobby bár, medence bár, tengerparti bár) és diszkó várja a vendégeket. Térítés ellenében masszázs, kisebb üzletek, orvosi ellátás, vízi sportok bővítik a szolgáltatások körét.A szállodában a medence-kapcsolatos szobatípusban 16 éven aluliak nem tartózkodhatnak.
A szálloda vendégei igénybe vehetik a Titanic Palace testvérszálloda szolgáltatásait (éttermek, bárok, medencék, üzletek).A szállodát szolgáltatásai miatt elsősorban családoknak ajánljuk, akik aquaparkos hotelt keresnek.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.

Ellátás
All inclusive ellátás, amely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli,későireggeli(10:00-11:00) ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délután snackek, fagylalt (meghatározott időszakban), késői vacsora(22:00-23:00). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatóak. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslevek, az a`la carte étterem szolgáltatásai térítés ellenében vehetőek igénybe.

Térítés mentes szolgáltatások
tengerparti bár, strandtörölközö, lobby bár, külső medence, medence bár, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
diszkó bár, orvosi ügyelet, pénzváltó, wireless internet ( lobbyban ),

Szórakozás
aquapark, strandröplabda, biliárd, boccia, bowling, búvárközpont, fitneszterem, asztalitenisz, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
jakuzzi, masszázs, peeling, szauna, wellness / spa központ, törökfürdő,

Gyermekeknek
mini klub, gyermekmedence, gyermek csúszda, játszótér,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak