Egyiptom, Hurghada: JAZ Aquamarine Resort 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 126055
Indulás dátuma:2024.04.03. (Sze)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  314 257 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  314 257 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM! A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

A keleties és modern stílust ötvöző, hosszan elnyúló Jaz Aquamarine 5*-os szálloda privát stranddal, 15 medencével, csúszdaparkkal, pazar szolgáltatásokkal és virágzó éjszakai élettel várja a nyaralni vágyó vendégeit. Merüljön el a Vörös-tengerben, élje át az afrikai élet ritmusát és élvezze a szálloda által nyújtott kimagasló szolgáltatásokat!

Olvassa el 2024-es összeállításunkat a legjobb egyiptomi szállodákról {ide kattintva}

Fekvése
A Jaz Aquamarine szálloda közvetlenül a sekély tengerparton található, Hurghada déli részén, kb. 12 km-re az egyiptomi hurghadai nemzetközi repülőtértől és kb. 20 km-re a központtól. A tengerparton móló található, melyről megközelíthető a nyílt víz.

Szobák
A Jaz Aquamarine hotel összesen 1001 szobával és lakosztállyal rendelkezik. A standard szobák mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, minibárral (térítés ellenében), széffel, tea- és kávékészítéshez szükséges eszközökkel felszerelt. A fürdőszobákban hajszárító található. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások
Éttermek, bárok, medencék, aquapark, SPA és wellness szolgáltatások (masszázs, jakuzzi, törökfürdő), szépségszalon, fitneszterem, strandröplabda, vízilabda, teniszpályák, darts, boccia, vízi sportok a tengerparton, búvárközpont, internet és ingyenes WiFi csatlakozási lehetőség, üzletek, orvosi ügyelet, animációs programok és esti műsorok, videó játékok, disco, gyermekmedence, gyermekklub, játszótér, gyermekfelügyelet. Egyes szolgáltatásokat csak külön térítés ellenében vehetnek igénybe a nyaralók!

Ellátás: All inclusive.

A weboldalon szereplő Jaz Aquamarine szobaképei illusztrációk, csak mintaként szolgálnak!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak