Ciprus, Pafos: Aquasol Eleni Holiday Village 3*+, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 215860
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Pafos

Szállás / program részletes leírása



Programleírás:

1. nap: Budapest-Paphos/Larnaca Elutazás Ciprusra menetrendszerint közlekedő repülőjárattal. Az érkezést követően transzfer (ha a szerződés tartalmazza) a választott szállodába.

2-7. nap: Ciprus Szabadidő, lehetőség fakultatív programokra.

8. nap: Paphos/Larnaca - Budapest. Transzfer (ha a szerződés tartalmazza) a repülőtérre majd elutazás Budapestre menetrendszerinti repülőjárattal.


Csomagszállítás (az ártáblákban feltüntetett dátumokon)
Minden utasunk (2-99 éves kor között)számára a következő poggyász szállítását biztosítjuk:
- Egy darab fedélzeti kézipoggyász
- Egy darab feladott poggyász, melyek súlya nem lehet több, mint 20kg
- Olyan árucikkek, amelyeket a repülőtéri ajándékboltban a biztonsági ellenőrzést követően vásárolt. Fakultatív kirándulások
A leírások tájékoztató jellegűek. A programok helyi partnerünk, a Delta Wings Leisure Ltd által szervezettek, magyar nyelvű idegenvezetés minimum 15 fő együttes jelentkezése esetén biztosított. A programokra jelentkezni lehet a helyszínen is, képviselőnknél (euróban fizetve), aki az értékesítésben közvetítőként jár el. A programokkal kapcsolatos bármilyen reklamációt utólagosan nem, kizárólag a helyszínen lehet intézni.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Fekvése:

Fekvése: Paphos üdülőövezeti részén, közvetlenül a sziklás tengerparton épült több tucat bungaló épületből álló, száznegyvenegy szobás „A” kategóriás görögfalu jellegű szálláshely. A legközelebbi sziklás strand százötven méterre, a legközelebbi homokos strand a Coral Bay-en kb. 5 km-re (taxival ~10 euró), a városközponttól pedig kb. 6 km-re található. Buszmegálló a szálloda közelében van (a buszjegy ára a városközpontba vagy a Coral Bay-re egyaránt kb. 1,50 euró).

Szobák: minden szoba (1-3 fős) és családi apartman (2-4 fős) a kerti épületekben található, egyszerűen berendezett, légkondicionált, fürdőszobás, konyhasarokkal, hűtővel, vízforralóval, kenyérpirítóval, tv-vel és telefonnal felszerelt. A családi apartmanok tágasabbak, hálószobával és nappalival (kihúzható kanapé) rendelkeznek. A szobához erkély vagy terasz tartozik, szárazföldi vagy kertre néző kilátással.

Szolgáltatások: recepció, étterem (a teraszról csodálatos tengeri kilátással), taverna, bár, medencebár, gyermekfelügyelet, internetezési lehetőség (ingyenes Wi-Fi a recepció környékén), parkoló, rendezvényszervezés (pl. esküvő), minimarket és ajándékbolt, strandtörülköző szerviz (letét ellenében). Paphos városközpontjában számtalan vásárlási és szórakozási lehetőségek közül választhatunk.

Sport és szórakozás: több medence, gyermekmedence, fedett medence (csak télen), napozóterasz napernyőkkel és nyugágyakkal (medence körül térítésmentesen, a strandon térítés ellenében), vízi röplabdapálya, játszótér, teniszpálya, edzőterem. Térítés ellenében játéktermi gépek, biliárd, darts, szauna és masszázs. Animációs team szervezésében érdekes és sokszínű szórakoztató és sportprogramok, játékos versenyek, élőzene.

Étkezés: Félpanzió, büféreggelivel és büfé vacsorával. Felár ellenében all inclusive ellátás foglalható, benne: reggeli (07:30-10:00), ebéd (12:30-14:30) és vacsora (19:00-21:30), snack ételek és szendvicsek (10:30-12:00 és 15:00-18:00 óra között), jégkrémek, korlátlan italfogyasztás 10–24 óra között (kivéve import alkoholos italok).

Gyermekkedvezmény: Két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén vagy két-három felnőtt és egy vagy két gyermek egy családi apartmanban történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint.

(180119)



Szobák:

Szolgáltatások: minimarket,üzletek,parkoló,gyermekfelügyelet,medencebár,recepció,étterem,rendezvényszervezés,internetezési lehetőség,bár

Sport és szórakozás: fedett/belső medence,nyugágyak és napernyők,gyermekmedence,medence,darts,gyermekjátszótér,törölközőszerviz,szauna,masszázs,napozóterasz,teniszpálya,biliárd,animáció,élőzene,fitness terem

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak