Egyiptom, El Gouna: Three Corners Rihana Inn El Gouna 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 153376
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: El Gouna

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda El Gouna-ban található 350 méterre a Vörös-tenger partjától, 25 km-re a hurghadai repülőtértől és 350 méterre El Gouna központjától.

ELHELYEZÉS

A szálloda 166 szobájából, 54 standard- és 112 összenyitható szoba. Minden szoba rendelkezik légkondicionálóval, minibarral, szatellit TV-vel, széffel, fürdőszobával, zuhanyzóval és a szobák 70% balkonnal vagy terasszal rendelkeznek

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, büfé jelleggel, reggeli 7:00-10:00, ebéd 12:30-14:30 és vacsora a főétteremben 18:30-21:30, a Plaza Restaurantban 19:00-21:00 valamint a helyi alkoholos és alkoholmentes italokkal. A szállodának van 2 a`la carte étterme is, melyben térítés ellenében előzetes foglalás esetén étkezhetnek a vendégek. A szálloda ezen kívül 4 bárral is rendelkezik, melyek mindegyikében térítésmentesen fogyaszthatják a vendégek a helyi alkoholos és alkoholmentes italokat 10:00-24:00-ig. A minibar és az import alkoholos italok fogyasztása felár ellenében lehetséges.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

3 kültéri medence, csúszda park, bicikli és billiárd térítés ellenében. A szálloda vendégei használhatják a közeli Three Corners Resort búvárközpontját, snorkelezési lehetőség, vízi sí. Ezenkívül számos sportolási lehetőségre van lehetőség El Gouna városában: szörfözés, gokartozás, golfozás. Térítés ellenében a szálloda vendégei használhatják a szomszédos Three Corners Resort szálloda wellnesközpontját.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

A napernyők, napágyak és a strandtörülközők használata ingyenes, a WIFI recepciónál térítésmentesen vehető igénybe. Az egyik medencénél gyerekcsúszdák vannak.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak