Egyiptom, Hurghada: Three Corners Sunny Beach 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 122647
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: El Gouna

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda a repülőtértől kb. 20 perc transzferidőre, Hurghada központjától pár percre, közvetlenül a homokos-aprókavicsos tengerparton található. A városközpont gyalog is rendkívül gyorsan elérhető, a távolság mindössze 1 km. A tenger egy kiépített mólón keresztül közelíthető meg.

ELHELYEZÉS

Az ötcsillagos kilenc épületből álló luxusszálloda, 303 minden igényt kielégítő, tradicionális stílusban berendezett szobával rendelkezik. Ezek légkondicionálóval, telefonnal, mini hűtővel, széffel és szatellit Tv-vel felszereltek. Minden szobában fürdőszoba található, egyesek pedig erkéllyel is rendelkeznek, melyek kertre, medencére vagy térítés ellenében tengerre néznek.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, amely magába foglalja a büfé jellegű reggelit, ebédet, vacsorát, valamint helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztását. Import alkoholos italok, helyi pezsgők és frissen facsart gyümölcslevek térítés ellenében fogyaszthatók. Több étterem, olasz ételeket kínáló a`la carte étterem (Dolce Vita), medence- és part melletti bár található a szálloda területén. A reggelit és a vacsorát a főétteremben szolgálják fel, míg az ebéd (saláták, snackek, szendvicsek és a nap specialitása) a Shams Beach étteremben vagy a főétteremben fogyasztható. A már említett főétterem vacsoraidőben különböző témájú menüválasztékot kínál, pl. Itália ízei, a Távol-kelet csodái, Francia Romantika.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Három medence (melyből 1 télen fűtött), gyerek medence, vízi park csúszdával, nappali és esti animációs programok, strandröplabda, asztalitenisz, mini golf, darts, vízilabda, aerobik, vízi aerobik, mini klub, játszótér, a lobbi bárban társasjátékok, valamint térítés ellenében búvárkodás és könnyűbúvárkodás, aqua klub és egészségközpont, tevegelési és lovaglási lehetőség biztosítja vendégeink szórakozását. Nappal és este animátor csapat gondoskodik a gyermekek és a felnőttek szórakoztatásáról.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Orvosi ügyelet, pénzváltó, különféle üzletek, konferenciaterem, mosoda, internet kapcsolódási lehetőség a recepciónál és a lobbi bárban, autóbérlési lehetőség. A tengerparton és a medencénél is a napernyők, nyugágyak és strandtörülközők térítésmentesen vehetők igénybe.https://threecorners.com/hotels/sunny-beach-resort/page/thehotel/#content



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak