Kairó - Hurghada: Ali Baba Palace 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 53881
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés és üdülés

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



Bizonyára mindenki ismeri az „Ali Baba és a negyven rabló” históriáját. A történet folytatásában Öné a főszerep, ugyanis a kincsesbarlang és Ali Baba jóvoltából a pompa, a kényelem és a kikapcsolódás többé már nem mese, hanem valóság!

Fekvése: A szálloda közvetlenül a tengerparton fekszik, Hurghada nemzetközi repülőterétől kb. 10 km-re, míg a városközponttól kb. 15 km-re. A részvételi díj tartalmazza az aquapark belépőt!

Szobák:
A hotel összesen 756 szobával rendelkezik, melyeknek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, kis hűtőszekrénnyel felszerelt. A fürdőszobákban hajszárító található. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások: Éttermek, bárok, medencék, wellness szolgáltatások (szauna, jakuzzi, gőzfürdő, masszázs), szépségszalon, fitneszterem, aerobic, teniszpálya, röplabda, biliárd, asztalitenisz, krikett, bowling, darts, minigolf, mini futball, vízilabda, vízi sportok a tengerparton, búvárközpont, internet, WiFi csatlakozási lehetőség a lobbyban, konferenciaterem, üzletek, mosoda, széf a recepción, animációs programok, gyermekmedence, gyermekklub, játszótér. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás: All inclusive.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar nyelvű idegenvezetés,
- szerviz díj,
- vízumdíj.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak