Egyiptom, Hurghada: Sphinx Aqua Park Beach Resort 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 375389
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
Az összesen 233 szobával rendelkező, 2009-ben nyílt szálloda kb. 8 km-re található Hurghada repülőterétől és kb. 3 km-re Hurghada városközpontjától, közvetlenül a homokos tengerparton. A vendégek kellemes időtöltését lobby/recepció, főétterem, á la carte éttermek (előzetes foglalás szükséges), bárok, diszkó, szabadtéri medencék, aquapark, üzletek, gyógyszertár, pénzváltás, mosoda, orvosi ügyelet szolgálja. WiFi internetkapcsolat térítésmentesen elérhető a recepció területén.
A pihenésre, feltöltődésre vágyó utasokról spa/wellness szolgáltatások: szauna, jakuzzi, szépségszalon, gőzfürdő, masszázs gondoskodik.
A sportok szerelmeseit fitneszterem, aerobik, billiárd, asztali tenisz, strandröplabda, búvárközpont és különböző vízisportolási lehetőségek várják.
A napernyők, napágyak és strandtörölközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre.
A gyermekek felhőtlen időtöltését gyermekmedence, vízicsúszdák, játszótér, gyerek klub, mini diszkó és animáció biztosítja. Előzetes kérésre gyermekfelügyelet (térítés ellenében), babaágy és etetőszék igényelhető a szabad kapacitások függvényében.
A szórakozásról napközben sport és animációs programok, este szórakoztató műsorok és diszkó gondoskodnak.Egyes szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a csúszdák használatát a szálloda életkorhoz és/vagy testmagassághoz kötheti.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely tartalmazza a reggelit, ebédet és a vacsorát büférendszerben. Napközben snack ételeket, fagylaltot, vízipipa használatot, valamint a helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztását térítésmentesen a szálloda által meghatározott rendszer szerint a kijelölt bárokban. Az import italok, frissen facsart gyümölcslevek és a diszkóban történő fogyasztás térítés ellenében áll rendelkezésre. Az a`la carte éttermekbe előzetes foglalás szükséges, míg a hal-, és a barbeque vacsora térítés ellenében vehető igénybe.

A szálloda üzletpolitikája alapján az étkezések alkalmával megfelelő (zárt, hosszú) ruházat viselése kötelező. Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
Bár, Tengerparti bár, Strandtörölköző, Lobby bár, Mini állatkert, Szabadtéri medence, Gyógyszertár, Medencebár, Étterem, Napernyő (tengerparton), Napernyő (medencénél), Napozóágy (tengerparton), Napozóágy (medencénél), Wi-fi (lobbyban),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
Orvosi ügyelet, Pénzváltó, Mosoda, Autóbérlés, Shops, Vízi csúszda,

Szórakozás
Aerobik, Animációs műsorok, Strandröplabda, Biliárd, Tánc oktatás, Diszkó, Búvárközpont, Esti showműsorok, Fitneszterem, Előzene, Asztalitenisz, Röplabda, Vízi torna, Vízi sportok,

Wellness
Szépségszalon, Jakuzzi, Masszázs, Szauna, SPA központ, Gőzfürdő,

Gyermekeknek
Baby buggy, Rácsos kiságy, Gyermekfelügyelet, Gyermek menü, Etetőszék, Gyermek klub, Gyermekmedence, Gyermek csúszda, Mini diszkó, Játszótér,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak