Egyiptom, Sharm el Sheikh: Ghazala Beach 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234812
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Sharm el Sheikh

Szállás / program részletes leírása



KÖZVETLEN, SAJÁT HOMOKOS TENGERPART - NA'AMA BAY PARTI SÉTÁNYA ÜZLETEKKEL, BÁROKKAL - SPA SZOLGÁLTATÁSOK

A szálloda a Na’ama Bay hosszú parti sétányán található, ahol számos üzlet és szórakozási lehetőség gondoskodik a változatos nyaralásról. A transzfer a repülőtérről kb. 15 perc.

A közkedvelt szálloda méltán híres gondosan ápolt kertjéről és varázslatos zöld területeiről. A központi épületben helyezkedik el a lobby a recepcióval, egy bár, és az internet kávézó (díj ellenében). A főétteremnél egy kis bevásárlóközpont található. A gyönyörű kerti rész közepén a nagy úszómedence, a gyerekmedence és egy további, fűthető medence szolgálja a kényelmet. A medencénél és a strandon a napágyak, napernyők és matracok térítésmentesen vehetőek igénybe.A medencebárnál frissítőket és koktélokat szolgálnak fel, a főétteremben pedig a nemzetközi konyha ízvilágából lehet válogatni. A közkedvelt parti sétányon találhatóak az á la carte éttermek: a TAM TAM keleti konyhával, a BIERWAGEN svájci specialitásokkal, a DA FRANCO pizzákkal, a KOKAI pedig japán specialitásokkal várja a vendégeket. A BEACH BAR-ban ebédre kisebb snack ételeket és hideg italokat kínálnak, esténként kitűnő halételek kóstolhatóak, élőzene kíséretében. Az Ice Cream Corner-ben napközben finom fagylaltok közül válogathatnak.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
A Grand Spa Wellness Clubban térítés ellenében fitness terem, szauna, masszázs, jacuzzi, fodrászat és szépségszalon működik.A szálloda területén található Sinai Divers búvárközpont, mely átfogó búvárprogramot kínál (díj ellenében). Valamennyi sportszolgáltatás térítés ellenében foglalható.

SZOBÁK
A STANDARD szobák (kb. 26 m2) a főépületben és a bungalókban találhatóak. A medencénél lévő bungalók nem rendelkeznek közvetlen kijárással a medencéhez. Mindegyik szoba fürdőkáddal/zuhanyzóval, WC-vel, hajszárítóval, légkondícionálóval (szezonális), mini hűtőszekrénnyel, műholdas TV-vel, telefonnal és balkonnal vagy terasszal rendelkezik. A standard szobák maximum 3 felnőtt részére ajánlottak, a bungaló szobák pedig maximum 2 felnőtt befogadására alkalmas.

FÉLPANZIÓ
A szálloda félpanziós ellátást biztosít. A főétterem gazdag svédasztalos reggelit és vacsorát kínál.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak