Egyiptom, Hurghada: Grand Marina 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 233078
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



KÖZPONTI FEKVÉSŰ 5 CSILLAGOS HOTEL A GRAND HOTEL MELLETTPIHENTETŐ KÖRNYEZETÖSSZESEN 118 SZOBAKÖZVETLENÜL A TENGERPARTONALL INCLUSIVE ELLÁTÁS



A RED SEA HOTELS legújabb felnőtt szállodája a központban, Hurghada városától 10 km-re, a testvérhotel -, szintén új Grand Palace, illetve a Grand Hotel mellett, utóbbi hosszan elterülő privát strandja és egyes szolgáltatásai igénybe vehetők a szálloda vendégei számára. A kizárólag felnőtteknek kialakított hotel igazi kikapcsolódást és menedéket nyújt a mindennapok gondjai elől, mindezt a legmagasabb minőségi szolgáltatásokkal párosítva. A hotelben tágas hall és 24 órás recepció, emellett kényelmes lobby, és kisebb ajándékboltok, vásárlási lehetőségek várják a vendégeket. A szállodában a főétterem mellett egy á la carte étterem, illetve pool-és snack bár, valamint tengerparti bár található. Az izgalmasan és változatosan kialakított kültéri résznél a napágyak, napernyők és matracok térítésmentesen igénybe vehetők. A strandtörölközőket strandtáskában már előre bekészítik a szobákba. A szomszédos "The Grand Hotel" létesítményei szintén a vendégek rendelkezésére állnak, a közelben elhelyezkedő Grand Mall-ban különböző éttermek, internet kávézók, bárok és ajándékboltok találhatók.



SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS: Billiárd, darts, asztalitenisz, a Grand Hotel-ben: szauna, jacuzzi, két teniszpálya (kivilágítás térítés ellenében), illetve különböző strandjátékok elégítik ki az aktív pihenés kedvelőinek igényeit. Napközben változatos animációs programok, esténként show műsorok garantálják a felhőtlen szórakozást. Az all-inclusive karszalag viselése kötelező.



SZOBÁK: Az összesen 101 kényelmes és ízléses JUNIOR SUITE szobákban (DZJ/EZJ) (44 m2) zuhanyzó, WC, hajszárító, minibár (díj ellenében), fűtés / légkondicionálás, széf, műholdas TV, telefon, franciaerkély, balkon vagy terasz található. A BIG JUNIOR SUITE szobák (DBJ/EBJ) (85 m2) ugyanezzel a felszereléssel rendelkeznek, viszont tengerrenéző kilátással. A GRAND SUITE (DSD/ESD) (110 m2) az alapfelszereltségen kívül egy elkülönített ülősarokkal is ellátott. Minden szobatípus foglalható egy, kettő vagy akár három felnőtt részére is (három fő esetén 1 franciaágy + 1 pótágy/sofa ágy).



ALL INCLUSIVE: All inclusive ellátással foglalható, reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben a főétteremben. Napközben snackek, délután kávé, tea, sütemények és helyi alkoholos italok 10.00 – 24:00 óráig, alkoholmentes italok 0-24 h. A "Grand Mall-ban" számos étterem található, amelyek előzetes foglalás fejében látogathatóak (szükség esetén külön díjak vonatkoznak a speciális ételekre vagy italokra). Helyszínen további pontos információk az ellátás részleteiről.



ÖLTÖZKÖDÉS: Az esti étkezések alkalmával elvárás a megfelelő öltözet viselése a bárokban és éttermekben (hosszú nadrág, Bermuda, ing / blúz, zárt cipő). Felhívjuk figyelmét, hogy csak 18 évnél idősebb vendégek léphetnek be a szállodába.



Szállodánk csak 18 év feletti vendégeket fogad. MEGÉRTÉSÉT KÖSZÖNJÜK!







Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak