Jó időben, rossz időben Pelion 4* Tapolca 2017.09.01-2018.06.09

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 207873
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Magyarország
Város: Tapolca

Szállás / program részletes leírása



Szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Ár tartalma: szállás, büféreggeli, büfévacsora, Wellness sziget használata (élményfürdő, termálvizes medencék, kerti úszómedence májustól szeptemberig, szauna, infraszauna, bioszauna, rönkszauna, sókabin, gőzkabin, fitnesz terem, fitnesz programok), reggeli gimnasztika, vízitorna, fürdőköpeny használat, ingyenes WiFi használat a szálloda egész területén, gyógybarlang igénybevétele, gyermekfelügyelet és programok a Pinocchio klubban, parkolás, Áfa.



Válassza a Hunguest Hotel Peliont, Magyarország egyik legnépszerűbb wellness szállodáját!

WELLNESS - a Pelion télen-nyáron az Ön felüdülését szolgálja. Bel- és kültéri medencéink, az élményfürdő, többféle szauna, gőzkabin - mindez kötelező. De az igazi kikapcsolódáshoz szükséges pihenőterek, a rendszeres wellness programok teszik teljessé az Ön rekreációját, a valódi wellnesst. Pazar testkezelések és masszázsok, és megannyi csoda. A Pelion, mint wellness hotel - további információ itt.

AKCIÓK - számos, különböző, de gazdag tartalmú csomagajánlatunk mellett a szezon igényeinek megfelelő akciókat is hirdetünk. Összes árunkat és akciónkat  mindig érdemes átnézni!

RENDEZVÉNYEK, KONFERENCIÁK, TRÉNINGEK - ha budapesti, felejtse el azt a kötelező passzust, hogy 100 km-en belül keres rendezvényhelyszínt. A Balaton-felvidék csodája megér plusz félórát. A Pelion pompás különtermei, a vadonatúj 500 fős FORUM konferencia- és rendezvényterem pláne megér ennyit. Áraink szolidak, parkunk és szolgáltatásaink indoor és outdoor programokhoz kreatív ötletek garmadáját kínálják. Tudjon meg mindent rendezvénytermeinkről!
Ha esküvőre keres elegáns, kényelmes és magas színvonalú helyszínt, megtalálta!

CSALÁDOK - mikor gondtalan egy felnőtt pihenése? Ha kiszolgálják, kényelme van, és a gyermeke is hosszabb-rövidebb időre foglalkoztatva van. Mi ezt a gondtalanságot teremtjük meg Önnek az általunk kínált komforttal és figyelmes szervizzel, valamint kicsik és még kisebbek aktív foglalkoztatásával. Szállodánk „óvodája” a Pinocchio klub, ahol a gyermekek a mesék birodalmában érezhetik magukat. Itt szinte nincs is korhatár, mert visszajáró törzsvendégeink gyermekei nem akarnak kinőni innen, olyan jól érzik itt magukat. Ki akarna lemondani a legjobb gyermekprogramokról? Ha jó az idő, irány a hatalmas kert! Itt is számtalan játékkal fáraszthatják magukat kicsik és nagyok. Van kalózhajó, trambulin, sportpályák, minigolf és megannyi más sport- és mozgáslehetőség.

GASZTRONÓMIA - Orchidea éttermünk ínyencfalatokkal készül vendégei meghódítására. Séfünk leginkább a magyar konyha remekeit készíti, de napi kínálatunkban szerepelnek nemzetközi ételspecialitások is. Rendszeresen készülünk tematikus estekkel, amikor egy-egy nemzet konyhájának jellegzetes ételeivel egészítjük ki amúgy is széles gasztronómiai kínálatunkat.
Borbarangolások Badacsonyban - programok a Balaton-felvidéken

PROGRAMOK - rendszeres wellness programjaink (vízitorna, streching), a gyermekek számára "energiazabáló" foglalkozások, az egyes kiemelt hétvégeken külön programok teszik tartalmasabbá az Ön és a Pelion kapcsolatát. Egy nyaralás vagy csak egy rövid hétvége során sem maradhat ki a sport, az aktív kikapcsolódás, erre is sok ötletünk van! Tapolca és a Balaton-felvidék programjait is ajánljuk szíves figyelmébe.

A Hunguest Hotel Pelion a város központjában, egy négyhektáros parkban áll, a gyógybarlang felett, melyhez a szállodából közvetlenül, fedett folyosón juthatnak el a vendégek.

A szálloda parkjában fúrt saját termálvízkút adja a medencék vizét. A szálloda gyógyászatát, Európában egyedülálló módon közvetlen folyosó köti össze a barlanggal, a kúrákat pulmonológus szakorvosok felügyelik.

A legfontosabb számok és adatok

  • Megnyílt: 2003. július 1-én
  • Besorolás: 4 csillag superior
  • Konferenciák, rendezvények
  • Egyedülálló: Barlangkúra
  • Saját, 4 hektáros park
  • Wellness, Terápia
  • Szobák száma: 228 szoba, ebből 8 apartman, 4 luxus apartman
  • 4 emelet, melyből 3 nem dohányzó szint
  • Ingyenes parkoló 228 személyautó és 3 busz részére
  • Asztmás és allergiás Vendégeinkre való tekintettel háziállatokat sajnos nem tudunk fogadni


Tudnivalók az árról

 

Érvényes: 2017. október 24 – 2017. december 22. között, 2018.01.01 – 2018. március 28. között minimum 2 éjszaka foglalása esetén, hétköznap, ünnepi és kiemelt időszakok kivételével.

Hétköznapokon (vasárnaptól péntekig):

Kétágyas szobában: 12.900.- Ft / fő / éj

Egyágyas szobában: 20.900.- Ft / szoba / éj

Gyermek pótágyon (6-12 éves korig): 7.900,- Ft / éj

Felnőtt pótágyon: 11.900,- Ft / éj

Egy gyermek külön szobában (6-12 éves korig): 20.900,- Ft / éj

Két gyermek külön szobában (6-12 éves korig): 11.900,- Ft / gyermek / éj

 

Érvényes: 2017. szeptember 01 – 2017. október 20. között, 2018.március 28 – 2018. június 09. között minimum 2 éjszaka foglalása esetén, hétköznap, ünnepi és kiemelt időszakok kivételével.

Hétköznapokon (vasárnaptól péntekig):

Kétágyas szobában: 14.900.- Ft / fő / éj

Egyágyas szobában: 20.900.- Ft / szoba / éj

Gyermek pótágyon (6-12 éves korig): 7.900,- Ft / éj

Felnőtt pótágyon: 11.900,- Ft / éj

Egy gyermek külön szobában (6-12 éves korig): 20.900,- Ft / éj

Két gyermek külön szobában (6-12 éves korig): 11.900,- Ft / gyermek / éj

 

Érvényes: 2017. szeptember 01. - 2018. június 09. között, minimum 2 éjszaka foglalása esetén, hétvégén, ünnepi és kiemelt időszakok kivételével.

Hétvégén (péntektől vasárnapig):

Kétágyas szobában: 16.900.- Ft / fő / éj

Egyágyas szobában: 23.900.- Ft / szoba / éj

Gyermek pótágyon (6-12 éves korig): 8.900,- Ft / éj

Felnőtt pótágyon: 13.900,- Ft / éj

Egy gyermek külön szobában (6-12 éves korig): 23.900,- Ft / éj

Két gyermek külön szobában (6-12 éves korig): 12.900,- Ft / gyermek / éj

 

Idegenforgalmi adó: 500,- Ft / fő / éj (18 éves kortól)

Gyermekeknek 6 éves korig a szállás és ellátás ingyenes

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak