Egyiptom, Hurghada: Ttc Triton Empire Hotel 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 112020
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



Ez a történet is, mint a legtöbb mesében, a 3 testvérről szól, akik apjuk felhívására szerencsét próbáltak a nagyvilágban. Itt nem az Üveghegyen túlra kellett menniük, hanem annál egy sokkal kellemesebb helyre, ahol a tenger kristálytiszta vize megannyi színben pompázik és a nap csiklandozó érintése öleli az arra mendegélő kalandorokat.
A bátor testvérek kiállták a próbákat és diadaluk együtteséből született a The Three Corners szállodalánc csoport, ahol meleg szívvel fogadják az arra járó vándorokat.

Fekvése: A szálloda Hurghada óvárosában fekszik, a repülőtértől kb. 12 km-re, a saját tengerparti szakaszától kb. 200 m-re. A városközpont rövid sétával könnyedén elérhető, ahol számos szórakozási lehetőség várja a látogatókat.

Szobák: A hotel összesen 419 szobával rendelkezik. A standard szobák mindegyike ízlésesen berendezett, légkondicionálóval, televízióval, telefonnal, kis hűtőszekrénnyel valamint széffel felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik. 2 felnőtt + 2 gyermek elhelyezése kizárólag családi szobában lehetséges.

Szolgáltatások:
Éttermek, bárok, medencék, wellness szolgáltatások (jakuzzi, gőzfürdő, szauna, masszázs), asztalitenisz, darts, boccia, vízi aerobic, vízilabda, aerobic, röplabdapálya, búvárközpont, ingyenes WiFi csatlakozási lehetőség egyes közösségi helységekben, animációs programok és esti show műsorok, gyermekklub, játszótér, gyermekfelügyelet. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás:
Félpanzió vagy all inclusive.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar nyelvű idegenvezetés,
- szerviz díj,
- vízumdíj.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak